ett annorlunda midsommarfirande

Det blev inget smågrodorna, ingen potatis, ingen sill, inga blommor i håret. Det närmaste vi kom var att se Sverige spela fotboll, där det blev förlust. Efter det var jag och Malin lite smålulliga och gick och beställde mat på en restaurang, det var en fin restaurang, men kändes som om att vi åt mcdonalds. Vi märkte inte ens att vi typ fick hundra eller tvåhundra kronor för lite. Men shit happens.

Jag jobbade även igår, kändes väldigt skumt att jobba på midsommar. Men det hindra iofs inte mig eftersom att jag jobbar i en bar och får dricka på jobbet. Så sista timmen så var det fest på jobbet som gällde. Fick i mig en hel del, märkte inte ens att jag skar upp hela benet när jag skulle gå och slänga soporna. Mina arbetskamrater var jätteoroliga och behandlade mig som deras dotter. Vi är faktiskt som en stor familj.

Efter jobbet så käkade vi en pizzabit, drack en öl hos Angelo och dansa till alexander rybak. Sedan bar det av till Paradisio. En stor nattklubb som tar 3000 människor. Det var precis i min stil, fin inredning, allt i vitt och med soffor och en Dj som spelade house. Vi dansade och dansade, såg solen gå upp och dansa lite mer. Vi kom hem klockan åtta ungefär och vi avslutade kvällen uppe på vår takterass som vi upptäckte att vi hade för ungefär två dagar sedan. Den är grym.

MVG på den osvenska midsommaren.


utsikt från vår takterass

Vi har jättekul jag och Malin

Paradisio

Jag dricker bara lite på Rhodos

Sonia en galencrazy tjej som även är min arbetskamrat

aldrig fel att dansa och se soluppgången samtidigt

men nu snart börjar jag jobba, ska kissa lite först. eller mycket. har druckit en stor öl.

hej dåååååååååå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0