back in bizz

Nu sitter vi har pa cafe kringlan och nerdar. Sag att dom hade cs och wow har med, sa ska spela en snabbis sen. Men forst detta blogginlagget, facebook och 1000apor.

Vi bor just nu pa hotell Europa som jag trodde skulle vara ett riktigt crappy hotell, men det var over forvantningarna. Ligger precis vid bargatan, sa vore val dumt att klaga. Igar var vi ute och gjorde stan osaker, eller kanske inte jag, men en viss Malin som gick med toalettpapper under foten och kissa i en papperskorg (malin, det ar faktiskt kul).
Vi letade aven febrilt efter jobb och verkar ratt ljust pa just den delen. Vi maste dock vanta i cirka en vecka tills vi far besked. Med lagenhet ar det varre, allt ar fullt. Sa vi maste bo pa hotellet i nagra dagar till. Vi kollade pa en perfekt lagenhet, tva r.o.k och tre stycken balkonger, den ligger dock at helvete sa kanns inte som nagot alternativ.

Idag har vi kopt biljetter till i morgon kvall pa pacha, ska vara nagot stahej dar. Och vet ni? Fri bar hela kvallen!!!!!!
Ska jag utnyttja till max, kommer dricka dom godaste alkoholfria drinkarna ever. yummie.
(Och ja, tro det eller ej, har inte druckit en droppe alkohol. Har bara luktat pa malins ol)

Jag vet hur trakigt det ar att lasa allt for langa inlagg och dessutom nar det inte finns a,a och o (ni fattar).

Tack ska ni dra!


Kommentarer
Postat av: Bro'

Hey sis!

Låter som ni kommer lösa allt! De får ta den tid det tar! Vi vet att du fixar de! Å fan inga jävla sunk hotell eller lägenhet nu du!

Hör av dig...

Miss you!

Köss

2009-06-04 @ 23:04:31
Postat av: Mamma

Hej igen,

Det är så synd om dig som inte får dricka... Du kommer säkert ta igen det med råge. Hoppas nu allt löser sig för er. Håller tummarna. Älskar dig Mamma & Pappa

2009-06-05 @ 17:59:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0